Projecten

Info

bewerk

WEDSTRIJD OOST-VLAANDEREN / STEKENE

Dit project, in opdracht van de Waasse Landmaatschappij, omvat zeven woningen met een eenvoudige en kostprijs-besparende architectuur. Dit om minder kapitaalkrachtigen de mogelijkheid te geven een kwalitatief “huisje-tuintje” te verwerven.

Elk van de 7 “bel-etage”-woningen heeft slechts een gevelbreedte van 5.40 m.

Op het gelijkvloers beschikt men over een dubbele garage. Deze laatste kan door de bewoners volgens eigen noden omgebouwd worden in bvb. één enkele garage en een extra ruimte aan de tuinzijde. Op de eerste verdieping werd het woongedeelte ondergebracht met een open en transparante indeling. Een grote verbondenheid met het buitengebied wordt bewerkstelligd door een groot buitenterras en een brede trap naar de tuin. Op de tweede verdieping vindt men de slaapgedeelten terug. Eventuele uitbreiding onder het dak is ook steeds mogelijk.

Bewerk - Bijlagen - Geschiedenis - Afdrukken - Recente Wijzigingen - Zoek
Pagina gewijzigd op 15 March 2008 om 12:59