Projecten

Info

bewerk

WEDSTRIJD OOST-VLAANDEREN / RUPELMONDE

Met een totale oppervlakte van slechts 193 m2 en strikte stedebouwkundige voorschriften qua afmetingen en gabarithen konden op een hoek- perceel twee woningen gerealiseerd worden. ( opp bouwgrond : minder dan 100 m2 / woning )

Het toelaatbaar bouwvolume werd maximaal benut. Op het gelijkvloers werden de slaapvertrekken ondergebracht, uitgevend op een rustige patio met zeer beperkte inkijk van omwonenden. De woonvertrekken bevinden zich op het verdiepings- niveau om met behulp van grote brede ramen vooraan en achteraan te kunnen genieten van een maximale lichtinval, een ruim panorama op de groene vallei van de Schelde en tevens een volledig gewaarborgde privacy.

Bij deze opdracht konden de nabijheid van het dorpscentrum op 75 m loopafstand, de rust van bewoners en de schoonheid van de groene omgeving met elkaar gecombineerd worden in twee aangename woningen.

Bewerk - Bijlagen - Geschiedenis - Afdrukken - Recente Wijzigingen - Zoek
Pagina gewijzigd op 15 March 2008 om 12:59