Projecten

Info

bewerk

NietResidentieel.Jeugdhuis99 Aanpassingen

Verberg kleine aanpassingen - Laat broncode wijzigingen zien

17 September 2004 om 19:57 door unknown -
53-55 aangepaste regels

Deze polyvalente ruimte met open duplex werd op het gelijkvloers bewust wat kleiner gehouden om het "lege-zaal-gevoel" te vermijden. De meterslange toog ontbreekt uiteraard ook niet. Via verdiepingshoge brede ramen hebben de bezoekers van het jeugdhuis uitzicht op het unieke dorpscentrum van de gemeente met zijn historische kerk in haar groene omgeving.

naar:

Deze polyvalente ruimte met open duplex werd op het gelijkvloers bewust wat kleiner gehouden om het "lege-zaal-gevoel" te vermijden. De meterslange toog ontbreekt uiteraard ook niet. Via verdiepingshoge brede ramen hebben de bezoekers van het jeugdhuis uitzicht op het unieke dorpscentrum van de gemeente met zijn historische kerk in haar groene omgeving.

17 September 2004 om 19:55 door unknown -
50 nieuwe regel
52 nieuwe regel
09 September 2004 om 09:43 door unknown -
50 aangepaste regel

Uit respect voor de omwonenden werd bijzondere aandacht besteed aan de geluidsisolatie. Achteraan en opzij het gebouw - aan de kant van de aanpalenden - bevinden zich de dienstlokalen (sanitaire ruimten, bergingen, keuken, vergaderlokaal, stookplaats, ..., evenals volle blinde muren) die een natuurlijke geluidsbuffer vormen voor de polyvalente ruimte.

naar:

Uit respect voor de omwonenden werd bijzondere aandacht besteed aan de geluidsisolatie. Achteraan en opzij van het gebouw - aan de kant van de aanpalenden - bevinden zich de dienstlokalen (sanitaire ruimten, bergingen, keuken, vergaderlokaal, stookplaats, ..., evenals volle blinde muren) die een natuurlijke geluidsbuffer vormen voor de polyvalente ruimte.

09 September 2004 om 09:35 door unknown -
47-51 aangepaste regels
naar:

Op een vrij klein perceel grond, midden in het dorpscentrum van de gemeente Sint-Gillis-Waas, werd een jeugdhuis gebouwd. Uit respect voor de omwonenden werd bijzondere aandacht besteed aan de geluidsisolatie. Achteraan en opzij het gebouw - aan de kant van de aanpalenden - bevinden zich de dienstlokalen (sanitaire ruimten, bergingen, keuken, vergaderlokaal, stookplaats, ..., evenals volle blinde muren) die een natuurlijke geluidsbuffer vormen voor de polyvalente ruimte. Deze polyvalente ruimte met open duplex werd op het gelijkvloers bewust wat kleiner gehouden om het "lege-zaal-gevoel" te vermijden. De meterslange toog ontbreekt uiteraard ook niet. Via verdiepingshoge brede ramen hebben de bezoekers van het jeugdhuis uitzicht op het unieke dorpscentrum van de gemeente met zijn historische kerk in haar groene omgeving.

01 September 2004 om 13:55 door unknown -
1-47 aangepaste regels

Describe {{Jeugdhuis99}} here.

naar:

JEUGDHUIS

Bewerk - Bijlagen - Geschiedenis - Afdrukken - Recente Wijzigingen - Zoek
Pagina gewijzigd op 15 March 2008 om 12:59