Projecten

Info

bewerk

HEBECO

Comfortabel wonen in een meergezinswoning in het centrum van de stad Sint Niklaas met daarbij alle voorzieningen kortbij in de onmiddellijke omgeving was het uitgangspunt bij het opmaken van dit project.

Een centrale hal met ruime lift en trap geeft toegang tot alle appartementen verspreid over 5 bouwlagen.

Alle sanitaire ruimten, bergingen, schouwen en leidingkokers bevinden zich in het midden, aan de binnenkant van het gebouw.

Rondom, aan de buitenkant van het gebouw, zijn de woonvertrekken gelegen die met grote brede ramen en terrassen uitzicht hebben op één van de weinige resterende groene parkjes van het stadscentrum.

Volgens ons levert dit gebouw het bewijs dat hoge bebouwingsdichtheden realiseren (hier: 104 woningen / ha) met een kwalitatief en gevarieerd aanbod aan woongelegenheden volstrekt combineerbaar is.

Bewerk - Bijlagen - Geschiedenis - Afdrukken - Recente Wijzigingen - Zoek
Pagina gewijzigd op 15 March 2008 om 15:55